Astrologija tarot

Astrologija tarot

Astrologija tarot najtočnije odgovaraju na sva vaša pitanja

Kaže narodna izreka “svi putevi vode u Rim”, ako je primijenimo na područje alternative i ezoterije reklo bi se da su sve tehnike i metode za proricanje budućnosti dobre, ali neke su jednostavno popularnije i ljudi ih više traže. Mišljenje da astrologija tarot najtočnije odgovaraju na sva vaša pitanja je vrlo rašireno, ali možda i zbog toga jer ih šira populacija najbolje razumije i najviše traži, jer tu nema previše mistificiranja i sve je provjerljivo.

Astrologija tarot odgovori su vrlo brzo vidljivi u stvarnosti, jer ako vam savjetnik kaže dobit ćete posao za dva tjedna i vi ga stvarno dobijete, drugog dokaza ne trebate. Ako dobijete odgovor da ćete se pomirite sa svojom bivšom ljubavi i to se uskoro dogodi, na krilima sreće možda i zaboravite da vam je to rečeno, ali ako se opet raziđete, sjetit ćete se i opet provjeriti je li to konačni raskid ili još ima nade za vas.

Astrologija tarot kada nikako ne nalazite ljubav

Svatko treba nekog da ga voli i svatko ima pravo na sreću, naročito na ljubavnu sreću. Ta potreba, voljeti i biti voljen daje smisao cijelom životu. Probate ovako, probate onako i nikako ne ide, zato postoje astrologija tarot kada nikako ne nalazite ljubav, da pitate i saznate kada ćete naći ljubav i do kada ćete biti sami. Ako vam se sve veze raspadaju nemojte biti nesretni, pitajte i saznajte kada će doći ona prava ljubav.

Astrologija tarot povezuju ljude, spajaju prekinute veze i vraćaju odbjegle i izgubljene ljubavi, jer često se neki raskidi moraju dogoditi da shvatite koliko značite jedno drugome. Ljubavni popravni ispiti su nova prilika da budete mudriji i otvorenijeg srca i da se više nikada ne kockate sa ljubavlju. Saznajte hoće li biti vjenčanja, hoćete li imati djecu, hoćete li održati brak, ako vas muči ljubomora provjerite svoje sumnje na ljubavnu nevjeru prije nego što upropastite vezu do nepopravljivosti.

Što kažu astrologija tarot o vašem poslu i financijama

San o bogatstvu i bogaćenju je sasvim legitiman, pogotovo ako se ubijate od posla, a jedva krpate kraj s krajem. Drugi veli problem u današnjem vremenu je naći posao za koji ste se školovali i zadržati ga, u vremenu kojem je više zaposlenih na određeno vrijeme nego stalnih zaposlenja potraga za poslom često nalikuje na nemoguću misiju. A što kažu astrologija tarot o vašem poslu i financijama, jeste li uopće pitali i pokušali saznati kad ćete naći pravi posao.

Astrologija tarot bi vam mogli skratiti muke neizvjesnosti i ako očekujete nasljedstvo, ako nešto prodajete ili kupujete, ako samo želite promijeniti posao ili očekujete unapređenje i povišicu na postojećem poslu. Saznajte može li vam se posrećiti dobitak u igrama na sreću, trebate li možda započeti vlastiti posao jer vam je dosta tuđeg šefovanja ili ćete možda uspješnu karijeru ostvariti tek ako odete u inozemstvo. Ako već vodite vlastiti posao provjerite svoje klijente, suradnike i uposlenike.

Nazovite tarot majstore