Tarot vizija

Tarot vizija

Tarot vizija, tarot kao moćni alat za predviđanje budućnosti

Tarot je danas najpopularniji oblik proricanja budućnosti. Iako je riječ o drevnoj metodi proricanja budućnosti, tarot se veoma dobro snašao u modernom svijetu gdje je on traženiji više nego ikada prije. Razlog? Mnogi od nas su nezadovoljni svojim životom. Stres, ljubavni i poslovni problemi, razne bolesti, iscrpljujući scenariji – sve ovo može uzeti ono najbolje od nas. Svatko od nas traži odgovor na pitanje Zašto, no ponekad nam treba mala pomoć kako bi shvatili neke stvari. U navedeni scenarij ulazi tarot.

Tarot vizija govori kako su tarot karte duhovne lekcije koje nam donose ne samo odgovore, već i savjete za naš život. Karte se često opisuju kao ogledalo osobe koja želi odgovore, točnije, karte nude mogućnost pogleda u naš podsvjesni um. Tarot vizija naglašava kako nam tarot omogućuje da iskoristimo svoju unutarnju mudrost i da dobijemo odgovore na pitanja koja žive u nama već određeno vrijeme. Tarot majstori će Vam često naglasiti kako se tarot može koristiti za vlastiti razvoj, što znači da Vam savjeti ili odgovori mogu pomoći u kreiranju bolje budućnosti.

Tarot vizija, pripreme za čitanje tarota

Mnoge zanima kako tarot zapravo funkcionira. Tarot vizija nas uči kako se on ne koristi samo za proricanje budućnosti, već za stvaranje predviđanja. Kada je riječ o samom tarotu, on nam pomaže u razvoju vlastite intuicije, jer upravo je intuicija odgovorna za važne odluke koje se mogu manifestirati u našoj budućnosti. Tarot majstor će Vam često reći kako je bitno slijediti intuiciju i slušati svoje unutarnje JA. Ponekad se u čitanju dogodi da pitač kaže kako je očekivao dati odgovor ili savjet, a razlog tome je jaka intuicija i podsvijest koja je bila spremna na određeni odgovor.

Svi smo mi kao jedinke povezane s kolektivom, univerzalnom i unutarnjom mudrošću koja se manifestira pri čitanju tarota. Kako se pripremiti za čitanje tarota? Tarot vizija navodi kako je bitno da ste kao pitač osoba koja ima otvoreni um. Zašto je to bitno? Vaš otvoreni um će biti spreman prihvatiti bilo kakav odgovor, što će rezultirati boljom primjenom odgovora ili savjeta. Prilikom postavljanja pitanja, bitno je da imate određenu emociju ili želju iza tog pitanja. Vaša emocija ili želja je oblik energije koju osjeti tarot majstor i karta ili karte za otvaranje. Često ćete čuti kako su karte Vaše ogledalo, što znači da je svaki odgovor vezan za Vašu trenutnu energiju i stanje.

Tarot vizija, odabir tarot majstora

Tarot majstori su osobe koje posjeduju talent i znanje. Tarot vizija nudi razne tarot majstore, što znači da prema opisu i slici možete odabrati majstora koji Vam najviše odgovara. Tarot majstora odabirete prema privlačnosti, jer sama energija će Vas usmjeriti prema savjetniku koji Vam može pomoći. Odabir tarot majstora nikako nije slučajnost, jer u svijetu ezoterije se vjeruje kako slučajnosti ne postoje i kako se sve događa s određenim razlogom. Kod svih tarot majstora vrijedi jedno pravilo – što konkretnija pitanja, to konkretniji odgovori.

S tarot kartama možemo dobiti najbolje odgovore, no bitno je preusmjeriti svoju energiju i emociju na pitanja koja vas zanimaju. Tarot vizija majstori će od Vas tražiti osnovne podatke poput datuma i godine rođenja. Čitanje možete zatražiti i za drugu osobu po želji, no također morate znati navedene podatke. Sami tarot se može kombinirati i s astrologijom, što znači da se karte mogu tumačiti i ako se u obzir uzmu horoskopski podaci osobe. Važno je naglasiti kako su tarot majstori također ljudi, i kako Vam na kraju dana žele pomoći da se riješite određenih problema.

Nazovite tarot majstore